About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Thursday, March 02, 2006

Dusza onder de kerstboom, december2005Annelies, u vraagt, wij draaien! ;-)

Ik merk nu wel dat ik eigenlijk niet zoveel foto's van haar heb, zeker al niet van die foto's waarop ze 'schoon in profiel' staat...

'k Zal d'r ne keer op moeten letten dat ik eens zo'n fotookes trek.

6 comments:

Hilde said...

Prachtig beestje! Madu en Ralph zeggen me dat dit Samson is (van Samson en Gert)... ha, ha! Daar lijkt hij inderdaad ook wel op..

Petra said...

Ze is heel mooi hoor.
En hele leuke tekening.
Dikke knuf voor deze dame van Stacey en Connor ;-)

Annemiek said...

Is dit ook een bearded collie?
Hele leuke foto's ook van je zoon.
Leuk om ze allebei te zien

Annelica said...

Wat een koetchie-koetchie hondje! Ongelooflijk hoe hij op de tweede foto (onder de kerstboom) zijn hoofdje mooi schuin houdt voor de foto!! A real professional!

kastelke said...

Dank je voor de hele leuke reacties op de foto's!

@Hilde: eigenlijk zou dit dan Bobientje zijn, want het is een teefje. Maar Dusza is geen bobtail (en ik denk dat Samson dat wel is).

@Annemiek: De bearded collies hebben, dacht ik, een stuk van hun oorsprong in het ras van Dusza. Zij is een Polski Owczarek Nizinny (= Poolse herdershond der laagvlakte).
'k Zal daar in een latere post eens iets meer info over geven, nu vertrekken we eerst naar het Museum voor Natuurwetenschappen.

Petra said...

@ Elke en Annemiek
De Bearded Collie is inderdaad familie van de Nizinny. Ergens in hun voor- voor- voor- vaderen.
De Nizinny is wat kleiner dan een Bearded en heeft een andere tekening ;-)Ook de karaktertjes verschillen wat.
Maar ze hebben allebei een heerlijk hoog knuffel gehalte !!!
Groetjes Petra