About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, October 04, 2005

Halloween decoratie


(Dit is onze inkomhall)

Geïnspireerd door de weblogs van de Nederamerikanen, én onder aandrang van onze zoon, hebben we ons huis toch ook al maar in een Halloween-sfeer gebracht. Om te voorkomen dat men denkt dat we helemaal knetter geworden zijn, heb ik me (voorlopig) wel maar beperkt tot het de binnenkant van ons huis. Buiten staat er enkel een oranje pompoen-kaars.
(En zoals je op de fotootjes kan zien: in onze hall hebben we nog niet geschilderd, dat stond deze winter op het programma)

1 comment:

Casper said...

Knetter is het niet, maar ik kan me er wel over verbazen hoe de halloween decoraties bij mij in de buurt (Brooklyn, NYC) opeens o-ve-ral tevoorschijn schieten. En omdat de meeste bomen hier nog steeds behoorlijk groen zijn en het iedere middag zonnig en nog boven de 20 graden is, moet ikzelf nog erg wennen aan die herfstige pompoenexplosie...