About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, April 24, 2007

Kwaak

Net toen ik op het punt stond om Dusza naar haar buitenhok te brengen, komt Zoonlief beneden: "Ik kan niet slapen". Dus dan zijn we samen de hond gaan slapen leggen. De temperatuur buiten is heerlijk, we stapten gewoon in pyjama buiten. En we werden vergast op een concerto van gekwaak: kikkers.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Onze tuin gaat namelijk over in een klein natuurgebiedje, met een kleine en een grote poel.
Heerlijk toch, om 23.15 uur met je zoon in de pyjama naar kikkergeluiden staan te luisteren...
:-)
'k Zal nu ook maar mee gaan slapen. Aangezien Papa er niet is, kruipen we beiden in het 'echtelijke bed', da's ook gezellig.

6 comments:

Becs said...

Blijft erg leuk en gezellig heh al die nachtelijke geluidjes van kikkers en bijv krekels!

Blijft ook gezellig om met zoonlief het bed te delen, voor zo lang als het nog kan ;-)

Annemiek said...

Wat een speciale momenten ***
Laatst in het hotel lag ik tussen Tim Niels in om een te film te kijken, zo lekker knus, en dat soort dingen laten ze niet vaak meer toe :)

Sally said...

Knus en gezellig. En de geluiden uit de natuur zijn prachtig, maar wel voor in de vakanties of weekeindenden. Vreselijk als je moe bent en de volgende ochtend weer moet werken.

Manon said...

Niks is heerlijker dan op een mooie lenteavond buiten te zijn en te luisteren naar de geluiden. Dan kan je alles om je heen vergeten.
Groetjes

Petra van dijk said...

Ik hoor hier ook zo veel geluiden, geen kikkers maar allereli vogel geluiden die ik net ken en die cayotes en ik weet niet wat allemaal.Heerlijk als je buiten loopt of door het slaapkamer raam.

gr Petra

annelica said...

Heerlijk dat geluid van kikkers. In Seattle (Redmond) woonden we dichtbij Lake Sammamish en 's avonds in de lente hoorden we in de verte een gigantisch prachtig kikkerconcert. Ongelooflijk mooi.
groetjes,
(www.honeheke.com/annelica)