About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Friday, April 27, 2007

Hotel De Korenbeurs

Ben ik toch nog vergeten te vertellen waar we overnacht hebben! Dat was in Kortgene (Noord-Beveland), in hotel De Korenbeurs. Ligt vlak aan de (nieuwe) yachthaven, en het is een geweldig goede locatie om Zeeland te verkennen: alles is binnen een half uurtje rijden bereikbaar, soms rij je zelfs maar 10 à 15 minuutjes!
Vriendelijke mensen, ruime kamers (en belangrijk als je met de hond reist: we kregen een kamer met planché, dus zonder vast tapijt!).
Maar bovenal: zeeeeeeeeeer zeeeeeeeeeer lekker eten! Het restaurant is werkelijk een aanrader!

2 comments:

Ellen said...

Hallo,
Leuk dat je mijn blog hebt gelezen en hem op de website hebt gezet. Het is altijd leuk om andere blogs te lezen van mensen in dezelfde situatie. Ik woon alleen niet in East Foothills, maar in Mountain View.
groetjes,
Ellen

kastelke said...

@Ellen: ik heb het aangepast op het forum:
http://www.allesamerika.nl/forum/viewtopic.php?t=5806&start=0