About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Monday, April 09, 2007

Exquise smaak - Zeeland

Zaterdag zijn we met onze beste vrienden gaan 'chique' eten in Restaurant Michel. Heerlijk was dat! Niet alleen het gezelschap, maar ook alle gerechten die we hadden. We hadden voor het marktmenu gekozen (en ik kan je zeggen dat hun prijzen op de website niet bepaald 'actueel' zijn). Eigenlijk zou ik zo'n etentje wel vaker willen doen, maar anderzijds heb ik toch niet echt zin om zomaar even 100 euro per persoon aan eten te geven.
Het deed me er aan denken dat ik ook nog wel eens in The Blue Elephant wil gaan eten. Dat is ook al jaren geleden. Het eten is er lekker, en ook de 'setting' had iets speciaals. Voor onze zoon zou dat ook een belevenis zijn.
Daar verschoot ik nog het meeste van: ik zeg altijd dat mijn zoon een 'prutser' is wat eten betreft. Maar verdorie, ik zal mijn mening moeten herzien; hij is geen prutser, hij heeft eerder een zeer exquise smaak. Er was niets dat hij niet luste!!!

Deze ochtend heb ik de Paashaas en de Paasklokken even een handje geholpen, want onze 12,5 jarige had ons duidelijk gemaakt dat hij het toch zou appreciëren als er paaseitjes in de tuin zouden terecht komen. En ach, eigenlijk vind ik dat ook wel leuk. Zelfs papa heeft dolenthousiast helpen zoeken.

Verder heb ik vandaag nog heel veel tijd gestoken in de voorbereiding van onze trip naar Zeeland. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik rijkelijk laat begonnen ben / deze taak vreselijk onderschat heb. Maar ik heb een bundel van ruim 30 bladzijdes van wat de moeite waard lijkt om te gaan bekijken, dus we zullen ons tot donderdag wel bezig kunnen houden.
Morgenvroeg vertrekken we, en ik denk dat jullie geduld zullen moeten hebben tot het einde van de week om een (foto)verslag te krijgen.

9 comments:

marco said...

Heel veel plezier in Zeeland.
Het weer wordt mooi, dus geniet er lekker van.

ilse said...

Een hele leuke vakantie.

www.honeheke.com/annelica said...

Veel plezier ginder!

Annemiek said...

Ik hoop dat jullie heel veel plezier hebben in Zeeland en mooi weer!

petra van dijk said...

Veel Plezier. Ik hoop dat je lekker weer zult hebben daar.

gr Petra

Blips said...

Hebben ze in Zeeland geen Internet dan? Tjonge zolang zonder een blogje.
In ieder geval heel veel plezier. Oh wacht eens jullie zijn al lang weg, nou ja dan lummel ik weer eens achter de feiten aan. :)

Becs said...

Veel plezier toegewenst!

Sally said...

Benbenieuwd naar je vrslag en foto's. Fijne dagen in Zeeland.

kastelke said...

Bedankt voor jullie wensen! Het zijn inderdaad schitterende dagen geweest voor ons.
En ja, Blipss, het internet is ook al uitgevonden in Zeeland. We hadden zelfs draadloze connectie op de kamer én we hadden de laptop bij. Maar het ging traaaaaaaag, vreselijk traag. Op een uur tijd kreeg je twee kleine mailtjes buiten, constant viel de verbinding uit... Dus je moet even geduld hebben. Het was mijn persoonlijke 'shut down'-periode. ;-)