About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, November 29, 2005

De perfecte weersvoorspelling


Ondanks het feit dat technologische ontwikkelingen niet stil blijven staan, heb ik nog nooit gedacht dat iets of iemand ooit in staat zou zijn om een haast perfecte weersvoorspelling te geven... Maar zoals je ziet: we maken het onszelf gewoon te moeilijk met al die sattelieten en computersimulaties! :-)

4 comments:

Anonymous said...

Hij is erg leuk!!
Gisteravond was er voor het gebied waar wij wonen een tornado watch. Moet eerlijk zeggen dat ik het er niet zo op heb. Het spookte enorm rondom ons huis. Rond tienen werd er mede gedeeld dat de waarschuwing was ingetrokken met gelukkig geen geconsteerde tornado's. Denk dat ik ook maar zo'n steen ergens op hang ;-)
Groetjes Petra uit NC

kastelke said...

Petra, je hoeft niet eens een steen te hangen voor die tornado warnings: gewoon je raam open zetten: vanaf het moment dat je gordijnen van de muur waaien, of de vuilbak van de buren midden in je woonkamer ligt, kan je zeker zijn! ;-)

Petra said...

ha ha ha, dat is een goeie tip!
Groetjes Petra

USA ESTA said...

Willkommen auf der Website für die Esta-Beantragung in die USA.
www.usestaapply.com