About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, May 01, 2007

1 mei 1991

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

1 mei 1991. ‘t Was geen slecht weer, maar toch niet zo warm als vandaag, en een eind na middernacht stond er zelfs een fris briesje, waardoor hij zijn armen beschermend om me heen sloeg toen we op weg gingen naar onze auto’s. Wat er toen door me heen ging, deed me op slag besluiten dat dit de man was met wie ik zou trouwen. Toen ik dat zo zeker vertelde tegen bekenden, dat ik zou trouwen met die man die ik net 1 avond kende, werd er gelachen. Maar vandaag zijn we exact 16 jaar verder, en in augustus vieren we onze 15de huwelijksverjaardag.
Lieverd, ik weet dat je dit blogje straks op je hotelkamer wel zal lezen. Weet dan dat ik in gedachten heel dicht bij je ben, en weet vooral dat ik je door al die jaren alleen nog maar liever gaan zien ben, en meer respect en bewondering voor je gekregen heb. ‘k Heb altijd gezegd dat ik pas zou trouwen met iemand die ik de moeite waard zou vinden om 50 jaar van m’n leven aan te geven. Met jou zou ik 500 jaar van m’n leven willen doorbrengen, en zelfs dan zou ik het nog niet beu zijn! Dank je wel voor je liefde en je steun!

Elke keer als jij me aankijkt
dan voel ik dat ik thuis ben.
Elke keer als ik aan jou denk
dan weet ik dat ik juist ben.
Je redt me uit m’n bange dromen,
je liefde leidt me door de nacht.
Mocht ons ooit iets overkomen
weet dan dat ik op je wacht.

Want m’n lief,
altijd heb ik je lief,
ik kan niet zonder jou bestaan.
Altijd heb ik je lief
ik kan niet zonder jou.

Je hart dat zegt “ik heb je nodig”
dat zegt “ik hou van jou”.
Zo`n hart maakt woorden overbodig
en ik blijf d’r altijd trouw.
Je laat de zon weer voor me schijnen,
je bent m’n passie en m’n kracht.
Mocht je op een dag verdwijnen
weet dan dat ik op je wacht.

Want m’n lief,
altijd heb ik je lief,
ik kan niet zonder jou bestaan.
Altijd heb ik je lief
ik kan niet zonder jou.
(Clouseau)


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

13 comments:

Kasaka said...

Gefeliciteerd! En wat jammer, dat jullie niet bij elkaar zijn vandaag! Hopelijk vieren jullie het dubbel en dwars als hij weer thuis is. Trouwens, met Rick wist ik ook meteen "die is het" en mijn moeder vooral lachte me er hard om uit. Ziehier ;).

Becs said...

Wow wat leuk om dit te lezen! Proficiat hoor! Alleen wel jammer dat jullie niet bij elkaar zijn om dit te vieren! Wel leuk voor je man dat hij dit lieve berichtje straks op zijn hotel kamer zal lezen.

Annemiek said...

Proficiat met jullie 16 jaar en nog vele jaren gewenst!

Hilde said...

Proficiat, hoor! En hoe romantisch om je liefde op je blog te tonen...

Vier het maar lekker uitgebreid als hij van zakenreis terug is. Doen wij ook altijd!

Groetjes,

Petra said...

Van harte gefeliciteerd!

En zo mooi en lief Clouseau....

Manon said...

Van harte! En dan nog wel zo ver uit elkaar zitten vandaag :(.

blips said...

Gelukkig heb je het goede gevoel gevolgd inplaats van "welbedoeld" advies. Hoe heerlijk is het om te terug te kijken en te beseffen dat je de goede keus hebt gemaakt en nog steeds gelukkig bent. Ik gun het je van harte, menigeen zal er jaloers op kunnen zijn. Koester je liefde elke dag dan gaat het nooit voorbij.

annelica said...

Wat een schattig en superromantisch blogje! Proficiat!

@ndrea said...

Gefeliciteerd, en vier het maar lekker als jullie weer samen zijn. Ik deed er overigens een stuk langer over om tot dezelfde ontdekking te komen.

kristine@LA said...

De kristallen bruiloft is al een jaartje achter de rug... jullie zijn volop op weg naar de porseleinen bruiloft!
Prachtig hoor!
Van harte proficiat gewenst!

Kristine@LA

kastelke said...

@Kasaka: ik vroeg me als jong meisje ooit wel eens af hoe je zou weten dat iemand 'de ware' was. Blijkbaar wisten jij en ik dat onmiddellijk toen we onze mannen tegen kwamen!

Bedankt allemaal voor jullie wensen en fijne woorden. We zullen het zeker gaan vieren dit weekend. En nog vele vele jaren in de toekomst!

Sally said...

Helaas te laat, maar alsnog gefeliciteerd. Jammer dat hij er niet was.

Anne said...

Lees het te laat, maar in ieder geval nog vele gelukkige jaren toegewenst!
Nu weet ik ook hoe het is om een man te hebben die veel op reis is,zal blij zijn als hij begin juni weer naast ons op de bank zit!! Dat is fijne van zo'n relatie, altijd blij zijn met het thuis komen!!