About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Friday, August 19, 2005

Parijs

Wij gaan er even tussenuit:
In het eerste leerjaar zijn we met onze zoon naar Disneyland in Parijs geweest,
http://www.disneylandparis.com/nl/introduction.htm
en het was zijn droom om nu, aan de vooravond van zijn secundair onderwijs, nog eens een aantal dagen terug naar daar te gaan. Daarin heel enthousiast bijgestaan door zijn vader.

En omdat hij ook nog nooit Parijs bezocht heeft, gaan we daar ook nog een aantal dagen naartoe. We hebben onder andere een bezoek gepland aan de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en aan Montmartre met de Sacre Coeur. En ook in het Parc de la Villette willen we een ganse dag doorbrengen in het Cité des Sciences
http://www.cite-sciences.fr/english/indexFLASH.htm

Dus: baai baai, zwaai zwaai, en tot volgende week!

1 comment:

Annemiek said...

Je zal wel al weg zijn; ik hoop dat jullie heel veel plezier hebben samen.