About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Thursday, March 29, 2007

Time out

Gisteren heb ik dus onze zoon opgepikt aan de school, en zijn we in de stad iets gaan eten. Nadien zijn we nog gezellig wat gaan shoppen. Zoonlief had geluk: we vonden een leuke broek + T-shirt + hemd + zomerjas. Nu nog kijken voor schoenen, maar dat doen we zaterdag, want papa gaf ook al aan dat hij zin had om te gaan winkelen. Die moet trouwens ook nog nieuwe bruine schoenen hebben.
We hebben ook weer heel wat tijd in de bib doorgebracht (voor geen van beiden een straf!).

's Avonds zijn we samen in het bed van mama en papa gaan kijken naar CSI Miami, en het was bijna middernacht toen we nog lagen te babbelen. Ach ja, moet kunnen, vandaag hebben ze projectdag, dat is niet zo zwaar. En deze namiddag, terwijl de klas gaat wandelen, gaat onze zoon naar het bureau van de prefect, en daar mocht hij komen tekenen en lezen "... want dat doe jij blijkbaar heel erg graag", had die prefect hem gezegd. Ja dus!

Ik heb ook een nieuwe link naar de foto in de post hier onder geplaatst. Blijkbaar zag je Dusza niet op die foto, maar wel een grijze band. Dat zou nu in orde moeten zijn.

4 comments:

Becs said...

Heerlijk hoor zo een dag met je zoon! Geniet er maar van zolang als dat het kan ;-)

Annemiek said...

Dat is wel speciaal zo een dagje uit, dat heeft hij toch wel verdiend met al dat hard studeren.

ilse said...

Tof zo'n dag met je zoon. Ik hoop dat die van mij dat later ook graag zullen doen.
Blij dat de examens weer voorbij zijn waarschijnlijk. Ik kan me voorstellen dat dit voor de ouders even spannend is als voor de tieners.

Sabine said...

Fijn dat je zo met je zoon op stap kan! Mijn twee dochters gaan alleen graag shoppen als we iets voor hen kopen, anders vinden ze er niks aan. De bib of gelijk welke boekenwinkel, daar zouden ze ook uren in blijven rondneuzen.
Ik vermoed dat de examens weer goed verlopen zijn??