About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Thursday, December 15, 2005

Brief aan Santa ClausHo ho ho! Je moet niet denken dat je zomaar een briefje kan sturen aan Santa Claus hoor! Indien je niet met een lege sok wilt blijven zitten, dan volg je best de voorschriften van de United States Postal Service:
http://tinyurl.com/a2w9o
Wist je trouwens dat God dezelfde secretaresse had?

Toen ik dat van God zag, moest ik denken aan ‘The interview with God’. Alhoewel mijn katholiek-zijn ergens in een ver verleden is blijven hangen, vond ik deze toch wel heel erg prachtig:
http://www.theinterviewwithgod.com/
(klik op ‘presentation’)

No comments: