About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Sunday, April 16, 2006

...

Nee, nee, stop maar met je zorgen te maken, wij zijn niet verdronken in de zee, we zijn ook niet verloren gelopen in Plopsaland, en we hebben ook niet beslist om tot het einde van de paasvakantie op reis te gaan. Mijn PC had zich tijdens onze trip naar de Westhoek aangesloten bij een vakbond, denk ik, want hij eiste plots zeer drastisch het recht op vakantie op: hij crashte!
Gelukkig heb ik hier een zeer volhardende helft van m'n trouwboekje rondlopen, dus willens nillens ging het ding terug aan de gang, maar toch maar voor even, want weer crashte het snertspul! :-( En weer heeft de PC ondertussen kennis gemaakt met de volhardendheid van m'n echtgenoot, dus nu werkt alles weer (voorlopig althans).
Bleek te liggen aan de updates van Windows XP (die nu vanop een schijf moeten uitgevoerd worden). Hopelijk blijft alles de komende dagen (maanden!) onder controle, en kan ik jullie terug voorzien van updates over onze afgelopen vakantie.
Ondertussen wens ik jullie allen een fijn paasweekend toe, en eet je niet ziek in de chocolade!

Image hosting by Photobucket

3 comments:

Annemiek said...

Ook een fijne pasen nog. Ik dacht ook al dat jullie in Plopsaland waren blijven plakken.

Hilde said...

Wij zijn zelf terug van weg, dus heb ik gelukkig niet veel gemist op je blog!

Zelf heb ik (voorlopig) geen computerproblemen, enkel de software van mijn blog werd volledig veranderd waardoor ik er geen foto's meer opkrijg! Heel frustrerend!

Groetjes,

Petra said...

Oh vreselijk als die dingen een eigen wil krijgen....
Gelukkig weer online en veilig terug uit Plopsaland!