About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Saturday, September 24, 2005

Start inschrijvingen: 5 oktober!

Vanaf 5 oktober kan je je terug inschrijven voor de Diversity Lottery 2007, dé kans om een Green Card te winnen.
Meer info kan je al vinden op
http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

Meer info volgt nog in één van mijn volgende posts.

2 comments:

kzoons said...

De Green Card Lotterij is zoals de naam het zegt, een lotterij. De kans om een Green Card te winnen is dus uitermate klein. Dat betekent niet dat je je kans niet moet wagen natuurlijk. In 2003 heb ik er ook aan deelgenomen maar verder niets van gehoord. Gelukkig is mijn man Amerikaan en kan ik dus zonder problemen niet alleen wonen maar ook werken hier. Anders was ik waarschijnlijk ook niet naar Amerika verhuisd want ik heb ook geen zin om ganse dagen thuis te zitten.

@nn said...

Proberen waard, of de kans uitermate klein is zou ik niet durven aannemen want ik heb al andere verhalen gehoord, succes in ieder geval.