About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Wednesday, July 20, 2005

CNN: Best places to live, 2005

Dit is een foto van het community house van Moorestown, NJ. Dit stadje is volgens CNN 'the best place to live' in 2005. Zou deze foto relevant zijn voor de rest van Moorestown?...


Voor diegenen die graag eens op zoek gaan naar een lekker stekkie in de VS:
http://money.cnn.com/best/bplive/
Er staan maar liefst 2 plaatsen uit New Jersey in de top-10! Moorestown staat zelfs op de 1ste plaats!

Op het internet staan ook altijd van die leuke 'testjes' die je kan doen: aan de hand van een aantal parameters waar jij zelf een waarde aan toe kan kennen, krijg je dan een lijstje gepresenteerd waar plaatsen op staan die overeen komen met jouw eisen.
http://www.realestatejournal.com/toolkit_res/bestplaces.html
http://www.findyourspot.com/

Voor diegenen die op zoek willen gaan naar een huis: ik denk dat je hier zowat alle huizen kan vinden die te koop staan in de VS:
http://www.realtor.com/

1 comment:

@nn said...

En dat California overal buiten valt, tenzij bij 'duurste huizen' daar is de top 10 allemaal uit CA! shit!