About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, January 17, 2006

You made my day!

De postbode had een pakje aan de schilder gegeven, die net even naar zijn bestelwagen liep.
“Het ging niet in je brievenbus.”, zei hij.
Héla, een pakje! Voor ons! Van wie zou dat zijn (en wàt zit er in)?! Snel snel naar de keuken om het te openen. Het was van Annemiek (http://www.biego.blogspot.com/), maar ze had wel héél erg haar best gedaan om het spannend te houden; het doosje was zodanig stevig dicht ge-taped zodat het lang duurde vooraleer ik het open kreeg! Ik wou natuurlijk niet onmiddellijk een mes of een schaar in het doosje ploffen, wie weet wat ik zou kunnen beschadigen!
Hmmmmm, onmiddellijk kwam er een hele lekkere lavendelgeur uit het doosje. Ik kreeg het gevoel alsof ik met keuken en al plots verhuisd was naar een lavendelveld in de Zuid-Franse Provençe…
En wat zat er in de doos (heel veilig ingepakt in van die mousse propjes én in een soort van beschermde ‘doek’)?... : Een schitterende, heerlijk geurende, zelfgemaakte (?) kaars! In de kleuren rood, blauw en wit! (hoe toepasselijk). En met massa’s ‘bedeltjes’ langs de rand van het glas, in de gelkaars.
Wat stond er allemaal op?
Dreams come true / USA / Passport USA / Go for it / Word traveller / believe / follow your dreams
En dan nog afbeeldingskes van een reiskoffer / (Amerikaanse) sterretjes / fototoestel / Amerikaanse vlag.

Lieve Annemiek, dank u voor dit schitterende cadeau, en voor je lieve wensen! Ik heb de kaars inmiddels aangestoken!
You made my day!

2 comments:

Annemiek said...

Ik ben blij dat het heelhuids is aangekomen! Ha, Micky zei al dat ik er teveel duct-tape omgedaan had :-0
Ik ben blij dat je het leuk vindt!

Petra said...

Aha,..... Pakjes komen dus ook in Belgie!!
Wat leuk voor je. Kan zelf ook zo genieten van leuke post...
Heel lief van Annemiek.
Groetjes Petra