About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Wednesday, March 26, 2008

aanvulling

De kans dat er langs deze weg ergens iemand is die werkelijk interesse heeft in mijn man (zijn CV) is natuurlijk klein, maar je weet maar nooit.
Daarom nog even deze kleine aanvulling:

Zijn taak als global account manager is er voor te zorgen dat infrastructuurdiensten, applicatientwikkeling en ondersteuning gealigneerd lopen met de behoeften van een multinationale operating company.
Hij is verantwoordelijk voor 15,000 seats wereldwijd in een Operations company en heeft daarvoor een infrastructuurbudget van $80,000,000 ter beschikking voor 11 manufacturing plants en 4 grote distributie centers.

Is dat "Amerikaans" genoeg? (zij willen blijkbaar veel cijfertjes kennen...)

CV is op aanvraag te bekomen.

1 comment:

Pastou said...

Ok. Ik ben franstalig dus alvast sorry voor de foutjes.

Wat ik niet snap in uw verhaal is dat, met zo'n CV, waarom je man niet een H1B visa heeft geprobeerd te halen. Van December tot Februari elk jaar wordt het gevraagd van personeel (meestal ITers zoals uw man and mij) om de quotas van H1B in te vullen. Die zijn gelimiteerd to 55000 per jaar. Misschien hebben jullie al die piste geprobeerd (probeer jobsite search engine : http://www.indeed.com/jobs?q=h1b+project+-no&l=). Eigenlijk binnen twee jaar ga ik zo proberen nadat ik gecertifieerd bent in PMP. Ok. Ik ben franstalig dus alvast sorry voor de foutjes.

Wat ik niet snap in uw verhaal is dat, met zo'n CV, waarom je man niet eens H1B visa heeft geprobeerd te halen. Van December tot Februari elk jaar wordt het gevraagd van personeel (meestal ITers zoals uw man and mij) om de quotas van H1B in te vullen. Die zijn gelimiteerd to 55000 per jaar. Misschien hebben jullie al die piste geprobeerd (probeer jobsite search engine : http://www.indeed.com/jobs?q=h1b+project+-no&l=).
Eigenlijk binnen twee jaar ga ik (nu zwangere vrouw and 2 jaar jongen) zo proberen nadat ik gecertifieerd bent in PMP.

Pascal.
pascal.laplume@dommel.be