About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Friday, November 23, 2007

Zonsondergang Lake Michigan

Ron en Lynne wonen vlak bij Lake Michigan, en op een avond zijn we tot daar gegaan, om de zonsondergang te gaan bewonderen…
Schitterend vond ik dat! Je ziet de vuurtoren van Michigan City, en in de verte zie je Chicago liggen! Op deze foto zie je zelfs één gebouw dat helemaal oplicht. Ik weet alleen niet welk gebouw dat was…
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Een compilatie van de foto’s die ik maakte:


Lynne, manlief en Ron:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Op de terugweg, heel gezelllig met die lichtjes:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier nog wat foto’s die ik die avond maakte, en die ik wel leuk vind:

6 comments:

Annelica said...

Wow Elke, wat een mooie foto's! Uit de foto's blijkt echt wel je liefde voor de omgeving!

Kasaka said...

Mooie foto's, Elke! Als we bij Ricks vader zijn rijden we ook vaak naar het meer om de zonsondergang te zien (alleen zitten wij dan aan de oostkant, Michigan City is toch aan de westkant of niet?). Ook een heel leuke mop over Thanksgiving, ik heb hem Rick en de kinderen voorgelezen (oeps, had de kinderen het niet moeten laten weten, wie weet hadden we hem later nog kunnen gebruiken ;)).

www.vandijkjes.punt.nl said...

Prachtig!

gr petra

Petra said...

Mooie foto's!
De zonsondergang is prachtig.

geesje uit nederland said...

Adembenemend is dat gewoon Zee, strand om lekker uit te waaien!!!En om dan ook een (zons onder gang) en of een (zons op komst) te kunnen zien.kan er gewoon uren er naar kijken..prachtige foto's Elke!!!Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op mijn blogje, http://ibloghurt.wordpress.com groetjes vanuit NL!!!

Annemiek said...

Mooie foto's hoor. We hebben zelf ook een paar Lake Michigan sunsets meegemaakt met zicht op Chicago. Dat was in Indiana Dunes, in de tijd dat we in Indiana woonden. Heel mooi.