About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Wednesday, November 14, 2007

Voorbereiding Halloween

De eerste keer dat we bij Ron & Lynne te gast waren (in 2000) hebben we daar ‘The 4th of July’ mee gevierd. Dat was een hele belevenis! En deze keer waren we er met Halloween.
Lynne is een goede naaister die kostuums maakt voor toneel en musicals en zo. Dus had zij een tijd geleden het geweldige idee dat zij voor kostuums ging zorgen voor ons. Wij moesten onze maten doorgeven, en het zou dan een verrassing zijn wat ze juist ging maken. Vlak voor ons vertrek had ze al wel laten weten dat we best zwarte schoenen/laarzen mee zouden brengen. Wat had ze dus gedaan? Voor ieder van ons (ook voor henzelf) piratenkostuums gemaakt. Deze moesten we nog even passen toen we toekwamen, zodat ze nog wat laatste aanpassingen kon maken.
Hier alvast een impressie van dat ‘werk in uitvoering’:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In de Marquette Mall http://www.marquettemall.com/ van Michigan City opende onlangs een grote winkel zijn deuren die enkel maar Halloween-spullen verkocht (van die grote opblaasbare dingen voor in je tuin, allerlei verkleedkledij, wapens en geamputeerde lichaamsdelen, reuzespinnen enz….). Geen idee eigenlijk wat die winkel gaat doen nu Halloween voorbij is…
Wij kochten er nog wat spullen (zwarte pruik met lange haren, bandana en kralen voor zoonlief, zwarte ‘wilde’ pruik voor mij, een piratenketting, een doodshoofd-ring, …).

De Blitsteins hadden ook het geweldige idee gehad om een heuse Halloween-party te organiseren! Er ging dus op zaterdag een heleboel volk komen én er was een band voorzien die life speelden. Maar vrijdag moesten we dus eerst nog zorgen voor de decoratie.

Zoonlief en Emily die de pompoenen uithollen en versieren:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ik had herfstbladeren op een kartonnen bordje gekleefd, en versierd als hoofdjes. Lynne bevestigde onderaan tulle aan deze hoofdjes, en zo werden ze in de bomen en struiken gehangen. Dat zijn dus de bosgeesten!:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De Halloween-party was echt geweldig! Wordt vervolgd, morgen.

4 comments:

Kasaka said...

Wat leuk, zeg, dat jullie dat allemaal zo mee hebben gemaakt! En die Halloween winkels veranderen in Kerst winkels ;). Daarna weet ik het niet, misschien verdienen ze aan die twee feesten voor het hele jaar genoeg.
Bedankt voor je telefoontje, ik was er helaas niet :(. Hopelijk lukt het binnenkort bij te kletsen (ik had je terug gebeld, maar heb tot mijn schande je nummer niet :().

Guus said...

Ik ben benieuwd naar de piraten kostuums!

Sandra said...

Leuk Elke, maar waar zijn de foto's van jou en manlief in piraten outfit? ;)

Sue said...

Leuk om te lezen wat jullie gedaan hebben.

Inderdaad...de piratenkostuums?!? LOL