About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Wednesday, July 04, 2007

Update

Het schooljaar is voorbij en met een A-attest afgerond, nu moet zoonlief dus nog gaan kiezen welke richting hij volgend jaar uit wil. Hij kan voor het 3de jaar kiezen uit Grieks-Latijn of enkel Grieks.
Morgenavond trekken we naar het Novotel in Zaventem omdat we vrijdagochtend vroeg vertrekken naar Griekenland voor een culturele rondreis. Verslag zal nadien volgen, hopelijk met heel veel foto's.

3 comments:

Cisje said...

Elke alvast een goede reis toe gewenst naar je vakantie land. En te hopen dat het weer ook mee zit, niet zoals in NL waar het nu regen weer is.Groetjes,

Annemiek said...

Mooi gedaan, succes met de keuze maken.

Sally said...

Fijne vaknatie gewenst. Ben benieuwd naar de foto's. Engefeliciteerd met het schoolresultaat van je zoon.