About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Wednesday, July 25, 2007

Dusza knapt weer op!

Het gaat hier al een stuk beter met onze meid, ik ben dan ook heel blij dat ik gisteren tot bij de dierenarts gereden ben.
Ze heeft blijkbaar buikgriep, iets wat momenteel wel meer onder de honden zit, en ze had koorts. De dierenarts gaf haar twee spuiten + medicatie voor de komende dagen, en haar eten mag ik vanaf vandaag in kleine porties beginnen opbouwen (magere yoghurt of platte kaas met een volkoren beschuitje).
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In ieder geval was ze gisterenavond al veel levendiger, ze wou zelfs weer spelen! En deze morgen heeft ze volop genoten van die kleine portie eten, ze zou zelfs het potje mee opgegeten hebben. Als ze nu ook nog wat meer wou drinken... Ze kan kiezen uit een potje met kippenbouillon, een potje waarin druivensuiker opgelost is in water, maar deze ochtend ging madammeke drinken uit het vijverke...

9 comments:

Cisje said...

Nou hoop dat zo vlug weer ter been is.

Petra said...

Goed te horen dat ze opknapt.
En vijver water blijft het lekkerste. Was hier ook altijd in NL. Hele bakken met vers getapt water, maar het vijverwater won altijd. Daar kan geen bouillon of druivesuikertje tegen op ;-)

Jasmino said...

Fijn dat ze opknapt!

Manon said...

Gelukkig dat ze weer is opgeknapt. Het is en blijft toch een kindje van je!
Groetjes

Becs said...

Gelukkig is ze alweer op de herstellende toer!! Ik vind het altijd zo zielig als honden ziek zijn, net als met baby's: ze kunnen namelijk niet vertellen wat er aan de hand is.

@ndrea said...

Lekker om even bij te lezen: alleen maar goed nieuws. Hond weer aan de beterende 'poot', en een prachtvakantie. Kijk uit naar je verslag. Ik moet het mijne ook nog maken... zucht.

Hilde said...

Wel grappig dat ze net hetzelfde dieet krijgt voorgeschreven als onze kindjes ziek zijn... Dusza wordt lekker verwend, dus kan het niet anders dat ze geneest!

Misschien wat druivensuiker in de vijver oplossen LOL!

Groetjes,

Kasaka said...

He, gelukkig! Ze kunnen niet praten en om ze dan te zien lijden is vreselijk!

Anja said...

Gelukkig dat ze opknapt, goed nieuws!!!