About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Monday, October 09, 2006

Herfst? Of lente?

Zaterdag had ik er plots zin in, en ben ik op de zolder onze Halloween versierspullen gaan halen. Niet dat dat veel voorstelt (een geraamte, wat lampionnetjes, twee slingers met pumpkin-hoofden, en wat spinnenrag met spinnen. Maar het geeft toch weer een beetje wat sfeer. En het doet herfstachtig aan (maar plots lijkt het wel lente: zonnig, een graad of 20, en geen regen). Ach ja, we zullen maar niet zeuren, en genieten van dit weer zeker? Gevolg van het warmere weer in september is wel dat er in de tuin een aantal planten en struiken terug in bloei staan. Die zijn ook de kluts kwijt.
Zonder hebben we een fietstochtje gemaakt, tot aan het stemlokaal. Het waren namelijk gemeenteraads- en provinciale verkiezingen. Heb maar gewoon een lijststem uitgebracht, want ik ken niks van de gemeentelijke politiek.
"En, heb je op 'de goei' gestemd?"
"Neen, die deden niet mee in ons dorp." :-))

Morgen ga ik weer naar de naailes (waar ik in september mee begonnen ben). Ben eens benieuwd. We hebben vorige week een broodmandje afgewerkt (nondepietjes, zo'n biaislint opstikken is niet zo simpel), en nu gaan we aan een pyjama beginnen. Eerst het patroon overnemen, dus dat geeft me nog wat ruimte om een leuke stof uit te gaan zoeken.

2 comments:

Annemiek said...

Lekker als het zonnetje zo schijnt in het najaar.
Ik ben benieuwd naar je maaksels.

Sally said...

Fijn dat lekkere weer. Hier is eind van de maand een halloweenfeest op school. Maar qua versieringen doet er (buiten de school) niemand wat aan.