About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, October 17, 2006

Halloween decoratie

Ik was het haast vergeten, maar 'k heb wat foto's gemaakt van onze Halloween versiering. Die is niet zo verschillend van die van vorig jaar, om de heel eenvoudige reden dat ik écht geen nieuwe versieringen meer wil kopen. We zullen nu al aardig wat spullen achter moeten laten als we de kans krijgen te verhuizen, een 40 voet container blijkt geen onbeperkte ruimte te hebben.

Photobucket - Video and Image Hosting
Ons botje, die een oogje in het zeil houdt... (hij/zij? is een glow-in-the-dark)

Photobucket - Video and Image Hosting
Wat spinnenwebben én een spin aan het raam...

En natuurlijk ook aan de boekenkast:
Photobucket - Video and Image Hosting

En achter dit lachebekje zit de bediening van de vloerverwarming:
Photobucket - Video and Image Hosting

Er hangt ook nog een slinger met pompoentjes in de hall, maar die foto viel te donker uit.

De poetsvrouw moest lachen, vorige donderdag. Ze was namelijk een weekje niet geweest, en zei "Amai, er hangen deze keer wel heel veel spinnewebben!". 'k Heb haar gezegd dat ze ze mocht laten hangen. :-)

8 comments:

Kasaka said...

Ha ha, grappig! Leuke versieringen! Ik moet er (als het weer droog is) ook weer eens op uit om de verschillende versieringen te fotograferen, gisteren zagen we een levensgrote Shrek in iemands tuin!

Annemiek said...

Grappig die Halloween versieringen.
Over je blog van gisteren: leuk die kennismaking met je dochter.

Sally said...

creepy hoor die versieringen.
En leuke humor van je hulp.

Manon said...

Ik wist niet dat er in Belgie aan Haloween deden, In Nederland nog niet echt. Wij kijken hier onze ogen uit van wat er allemaal te koop is.

kzoons said...

Wanneer verhuizen jullie nu naar de VS? Uitstel is hopelijk geen afstel!

Leuke Halloween versiering hebben jullie. Ik moet nog aan mijn pumpkin carvings beginnen..

Andrea said...

Wat goed, al helemaal in stijl! Bij ons staan 3 pumpkincreaties buiten: 2 piraten en 1 prinses. Versierd door de kinderen. Dit weekend eerst een verjaardag en dan ga ik ook het najaar in huis halen. Pompoenen, dennenappels en van alles om het gezellig te maken. Wel raar dat hier nog nauwelijks een gekleurd blad te bekennen is. Was vandaag ook nog 28C!

Trudie said...

Leuk die Halloween versieringen. Jij kijkt er vast naar uit om straks in de US ècht Halloween te kunnen vieren. Hier geniet ik zo van de verzierde tuinen en gevels. Ik zal nog een keer op pad gaan om foto's te maken in de buurt en die op mijn blog plaatsen.
Dat wat je schrijft over aankopen doen en meenemen van spullen herken ik maar al te goed. De laatste anderhalf jaar in Nederland wilde ik ook geen spullen meer kopen, omdat ik plannen voor vertrek had. Soms staat je leven dan zo op "hold".

kastelke said...

@Kasaka: die Shrek, die vind ik zooooo grappig! Geweldige films!

@Annemiek: leuk hé, dat fotootje?!

@Sally: ik had haar eerst niet begrepen, zij is normaal gezien helemaal niet humoristisch van aard. Dus ik begon al bijna te freaken omdat ze zei dat er geweldig veel spinnewebben aan de kast hingen. :-)

@Manon: tja, doen we in België aan Halloween? De winkels trachten je dat in ieder geval te laten geloven. En kinderen kennen het vanuit de cartoons op tv, én zij worden natuurlijk wel aangesproken door een soort van 2de carnaval! En wij, wij doen mee omdat we dan tenminste zo toch al een klein beetje het Amerika-gevoel in ons gezin kunnen brengen.

@kzoons: tja, als we dat eens wisten... Ik durf er niks meer op zetten qua datum, we hadden er al een jaar moeten zitten. We houden het nu maar vaag genoeg én ver genoeg weg op 'half volgend jaar'.

@Andrea: hier wordt het al flink kouder. Heb net m'n winterjas bovengehaald om 's morgens met de hond buiten te gaan. Natuurlijk is het abnormaal in België dat je half oktober 's morgens nog in je zomerjas rond kon lopen.

@Trudie: als ze me zouden zeggen dat ik over een maand moet vertrekken, dan hoor je me niet zeuren! :-)) (Keep on dreaming!)
En ik wist niet dat jij zo lang op voorhand ook al met je verhuis bezig was. Oef! We zijn dus niet alleen! (Een mens klampt zich aan alles vast, niet?)