About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Tuesday, May 20, 2008

De deur dicht

In 2005 ben ik met dit blog begonnen. Het noemde toen nog “Doen we het of doen we het niet”. Het ontstond op het moment dat we de knoop hadden doorgehakt en aan de werkgever van mijn echtgenoot (een Amerikaanse multinational) hadden laten weten dat we een relocation naar Noord-Amerika wilden. Dat was namelijk een mogelijheid die zij intern voorzagen voor wat zij “high potentials” noemen. Mensen die bv. CIO of VP werden moesten eerst op buitenlands assignment gaan.

Maar toen volgde de ene smoes na de andere waarom we nu nog niet konden vertrekken en waarom deze taak nog zo belangrijk was om hier af te werken en of hij die merger nog in goede banen kon leiden en toen kwam er reoganisatie en dan nog eens een wisseling aan de top en nog maar eens eentje en nog eens een reorganisatie. En al die tijd beloofde men hem dat hij echt wel mocht gaan “maar nu nog even niet” of “we zijn er mee bezig maar eerst moet [blablabla] nog even goedgekeurd worden”. Erger nog, “I will make it happen!” beloofde men ons enkele weken geleden ook nog.

Tot gisteren. Uiteindelijk is het hoge woord er uit gekomen: je zal de eerstkomende jaren niet uitgezonden worden want we kunnen dat echt niet maken nu we volop mensen hebben moeten afdanken en ook nog heel erg hard moeten besparen...
De afgelopen 3 jaar heeft manlief herhaaldelijk gevraagd om eerlijk te zijn tegen hem...
Er werden op andere afdelingen nog volop mensen uitgestuurd (soms tegen hun zin in). Maar ondertussen zit het bedrijf in zo’n zware besparingsrondes en zitten er geen echte blockbusters in de pijplijn dus er is minstens tot 2010 geen zicht op enige verbetering. En omdat men zo lief geweest is om zooo lang te wachten met dit te eerlijk te zeggen, zitten ondertussen ook de andere afdelingen in niet zo’n goede papieren en is ook daar geen geld meer voor relocation. Tenmiste, niet van Europa naar Amerika. Amerikanen, die mogen nog wel altijd naar Europa komen.

Oh ja, en een peperdure MBA-opleiding mag hij ook gaan volgen, want trainingsbudget is er nog wel.
(te weten dat enkele jaren geleden een prof hem zei dat het compleet nutteloos was om met zijn staat van dienst nog een MBA te gaan volgen).
En dat de travel van mijn man vorig jaar op zijn minst $ 40,000 dollar kostte, en dat die dit jaar ook nog mag doorgaan, daar maakt men ook geen probleem van. Terwijl onze relocation dat niet eens zou kosten want we zouden onze woning zelf moeten betalen. En qua sociale zekerheid zouden we gewoon onder de Amerikaanse wetgeving vallen. Het was niet eens een echte relocation, we zouden gewoon van Belgisch werknemer naar Amerikaans werknemer ingeschreven worden. Het enige wat zij betaalden was onze verhuis...

Maar ach, het heeft niet mogen zijn. Manlief gaat zich de komende weken stevig bezinnen over wat hij verder wil doen. Ik heb het vermoeden dat hij echt niet langer bij deze werkgever wil blijven. Hij is daarbij niet alleen, de laatse maanden hebben al heel wat bekwame mensen de deur achter zich toegetrokken.

En ik, ik ga hier de deur ook maar sluiten.
“Doen we het of doen we het niet” is niet meer aan de orde. We willen wel maar we kunnen niet.
“Quiévrain, wachten” is ook achterhaald. Het is wachten op niets.

En een nieuwe werkgever zal Amerika ook niet dichterbij brengen, aangezien je minstens een jaar in dienst moet zijn om een L-visum te kunnen krijgen, aangezien er voor H-visa ook meer kandidaten zijn dan plaatsen, en aangezien de Green Card loterij ons ook dit jaar niet gunstig gezind was.

Bedankt voor het lezen van mijn schrijfsels. Ik vond jullie reacties altijd heel fijn.
Zij die zelf een blog hebben: ik zal jullie nog wel komen bezoeken!

22 comments:

Kasaka said...

:( Jammer, Elke! Ik kan me je frustraties helemaal voorstellen, maar ik vond het ook gewoon leuk over jullie gezin te lezen. Het leven in Belgie (vooral school) is toch weer heel anders, dan hier. Veel sterkte met het verwerken van deze zoveelste teleurstelling!

Petra said...

Jee wat ontzettend jammer!
En dat is zachtjes uitgedrukt. Het voor jullie al de zoveelste keer dat jullie wachten op goede berichten. Nu is er dan duidelijkheid en kan me voorstellen dat dit niet het nieuws is waar jullie op zaten te wachten. Heel veel sterkte gewenst van ons en hoop je zeker nog eens voor bij te zien komen op mijn blog.

Miranda said...

Ocherme Elke en familie, ik zit hier met een krop in de keel....wat verschrikkelijk om zo lang achter deze waarheid te hebben moeten wachten. Sterkte lieverts en succes bij wat de toekomst ook brengen zal. Wie weet wat er nog in het verschiet ligt.
Maar gelukkig dat je ons toch blijft "bezoeken". Nikkie was duidelijk blij met de reactie van de Belgische mevrouw Elke!

Margo said...

Jeetje, dat is echt ontzettend balen. Ik kwam laatst op jouw blog via 'allesamerika' en de wens om te verhuizen was/is zo overduidelijk aanwezig bij jullie... Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd.

Annemiek said...

O wat een klap! Zo lang aan het lijntje gehouden en dan dit. Vreselijk! Ik kan me voorstellen dat je man daar niet wil blijven. Geef toch niet helemaal de droom op he! Hoe gaat het gezegde ook alweer, als er een deur dicht gaat, gaat er een raam open.
Big hugs!

Jasmino said...

Wat een grote teleurstelling is dit voor jullie, ik wilde dat ik het voor jullie kon veranderen...

In geval nog een heel hartelijke en lange virtuele hug van mij: {{{{{{{{{{HUG}}}}}}}}}}

Veel sterkte met het verwerken van de teleurstelling, en ik blijf hopen dat jullie nog andere mogelijkheden vinden om jullie toch naar "het beloofde land" te brengen. Veel succes!

Sally said...

Tjonge wat een vreselijke domper. Dat men zo lang heeft gewacht met dit neiws. Jammer dat je stopt maar geheel begrijpelijk. Succes met alles en sterkte voor in de toekomst. Het ga jullie goed.
En wie weet komen jullie dromen toch eens uit.

Hilde said...

He, Elke, het is goed om het los te laten. Het is een hele domper en teleurstelling, maar misschien moet het op dit moment zo wel zijn... Ik stuur je een virtuele hug en wens je veel succes!

En weet je, als je iets loslaat, komt het meestal naar je toe!

Groetjes,

Becs said...

Elke, wat erg dat jullie deze droom nu na al die tijd uit elkaar zien spatten! Ik leef ontzettend met jullie mee. Jullie wens om naar Amerika te verhuizen is zo ontzettend groot! Het was en is jullie nog steeds zo gegund!!

Jammer dat je niet meer zult bloggen, maar ook wel heel erg begrijpelijk.

Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat jullie wens in de toekomst alsnog in vervulling mag gaan.

Liefs,
Rebecca

Annelica said...

Oei, wat jammer Elke.
Ik kan geloven dat jullie er behoefte aan hebben het dan ook volledig af te sluiten. Want als je met je hoofd op verhuizen naar het buitenland staat, blijft er minder energie over om je op je leven in België te richten denk ik.
Ik wens jullie het allerbeste samen!
groetjes,
Annelies

@ndrea said...

Lieve Elke,
Ik voel de pijn van je blog afknallen. Wat een teleursteling. En dan de frustratie dat ze aan anderen bakken geld uitgeven die het nauwelijks waard zijn! Vind ook dat jullie lang genoeg geduld gehad hebben.. Ik wou dat ik jullie die kant-en-klare baan kon aanbieden... Veel sterkte en mocht er ooit iets veranderen... dan kom je toch wel weer hier terug, he? Ik zal de komende maanden toch stiekem blijven checken, hope will never die...

Liefs, Andrea

kristine@LA said...

Lieve Elke,
Ik kan me alleen maar aansluiten bij alles wat de andere 11 mensen al hebben gezegd. Ik vind het ontzettend jammer voor jullie gezinnetje!
Wij komen midden jullie terug in Belgenland toe, hebben een avontuur achter de rug en ik wou dat op z'n minst jullie dat ook hadden kunnen zeggen!
Indien je eens wil afspreken, graag. Je kan me bereiken via mijn blog en ik bezorg je wel mijn email!
Groetjes en sterkte

TOG said...

Ik sluit me bij alle voorgaanden aan - wat een teleurstelling weer. Maar ik vind het ook jammer dat je niet meer zult bloggen. Het hoeft niet zo vaak, maar het is zo leuk om te zien hoe anderen leven en als je eenmaal iemands blog een tijdje leest blijf je toch regelmatig aan ze denken. Dus hopelijk verander je (over een tijdje)nog van idee. In ieder geval, vanuit San Antonio wens ik jullie altijd het beste.

Henk said...

Beste Elke,

Ik zag helaas geen e-mailadres, dus leek me de enige manier jullie te bereiken via een reactie op jullie blog. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en begrijp het als jullie dit bericht meteen verwijderen. Ik neem contact op in verband met het magazine Holland Focus.

Holland Focus is een magazine dat in Australië en Nieuw Zeeland verschijnt. Dit magazine richt zich op de tweede en derde generatie Nederlandse emigranten (de kinderen en kleinkinderen van…). We brengen nieuws en achtergronden over Nederland en uit de Nederlandse gemeenschappen van deze landen. We laten ze kennis maken met hun wortels en met elkaar.

Uit de vele ontvangen reacties blijkt de waardering voor ons blad. Steeds vaker krijgen wij van onze lezers de vraag of Holland Focus ook in de Verenigde Staten en Canada verschijnt. Vaak hebben zij familie of vrienden daar wonen en hen op ons blad geattendeerd. Daarom hebben we besloten ons magazine naar Noord-Amerika uit te breiden.

Jij en Nederlanders in jouw omgeving zijn misschien ook geïnteresseerd Holland Focus te lezen en/of kennen anderen die interesse hebben. Wij willen je daarom vragen je familie, vrienden, kennissen op de hoogte te brengen van dit nieuws. Hetzij via jouw blog of op een andere manier.

Via http://www.hollandfocus.com/v2/index.php/community/north-america/108-north-america/240-hf-goes-north-america leest u meer informatie en kunt u drie eerdere uitgaven van het magazine Holland Focus bekijken. U opent het magazine met een klik op de voorpagina. Ook kan ik u informatie toesturen.

Momenteel maken wij een inventarisatie en met uw aanmelding geef je slechts jouw interesse weer. Je verplicht zich tot niets. Zodra Holland Focus in Noord-Amerika voldoende belangstelling en middelen heeft, gaat het magazine van start. Wij nemen dan weer contact met je op

Vinden jij en andere Nederlanders in jouw gemeenschap het leuk te lezen over Nederland en de Nederlandse gemeenschappen in het land waarin je verblijft? Of willen zij zelf hierover schrijven? Mail dan naar editor@hollandfocus.com.
Zijn er mensen met een eigen bedrijf die zich hier willen promoten over heel Noord-Amerika? Mail dan naar hdemeer@hollandfocus.com.

Ik hoop dat we wat voor elkaar betekenen kunnen en een toegevoegde waarde voor Nederlandse expats kunnen zijn. Graag hopen wij spoedig jouw reactie, en die van de mensen in uw omgeving, te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Henk-Jan de Meer
hdemeer@hollandfocus.com

Christel said...

Hi Kastelke,

Ik zie je blog voor het eerst.. en zo te zien net te laat. Als jullie echt naar Amerika willen, is er vast een weg. Voor mij heeft het ook jaren geduurd eer ik kon gaan. Ik zag dat je onlangs ook mijn blog ontdekt hebt. Hoewel ik 'm voor vrienden en familei schrijf, weet ik dat er inmiddels heel wat mensen meeleen. Je kunt 'm ook gerus top je lijst laten staan. Success met jullie plannen.
Christel

Dizzymisslizzy said...

Getver Elke, wat vervelend nou! Het is elke keer wel/niet/wel/niet en nu is het weer niet. Hopelijk betekent "niet" niet "nooit" en komt jullie kans ooit nog wel. Ik vind het alleen zo rot voor jullie, omdat jullie zo graag wilden. Sommigen doen voor de lol mee met de greencard loterij en winnen dan ook nog. Jammer dat het een loterij is en dat ze niet vantevoren testen hoe serieus je bent he? Jullie hadden dan zeker in de Belgische top 10 gestaan hoor.

Je reacties lezende vind ik die reactie van Henk-Jan de Meer wel een beetje ongepast nu. Hij is duidelijk alleen op zijn eigen ding gericht.

Sterkte en een dikke knuffel voor jullie! Helpt het als ik zeg dat ik de Belgische bonbons af en toe zo kan missen hier???

Petra said...

Wat ontzettend jammer voor jullie. Ik lees al een tijdje mee, en ik snap ook dat je man eerst eens wil bekijken of hij blijven wil. Zo wordt je ook wel lang aan het lijntje gehouden. Sterkte

Miranda said...

Bedankt voor je reactie Elke. Wij vertrekken over 10 dagen (de kids en ik)richting het Nederlandse en Vlaamse land, maar ook ik vrees onze koffers te vullen met allerlei etenswaren ed. Nooit gedacht dat we zo aan onze gewoonten qua eten vast zaten. Maar ik denk dat dat nog het enige bekende is waaraan je je vastklamt of zo. Er is al zo veel vreemde gewoonten, dingen ed rondom je. Veel plezier in je weekje Italie en mocht je nog andere foto's van mozaieken kunnen maken, mag je ze altijd op mijn mozaiekblog doneren. Hahaha, vele groetjes en geniet!!!!

Anonymous said...

Am Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelisang = heritage we should manage the cultural knowledge of tex Christians empirical work (ulf danielssons book, for example, if himlakroppars and movement in time = reading of), eng sailors and red blodslinjen and aliens tracks (from konstantin to Mayan and here and there)
Tolkiens brilliance (prekognition ww1 about what he would write)ang psy warfare (old back)
nothing of the skringra china (put the death knell)
coasts = shut
small nanokapslar the kobröstmjölk that judgement would like to sell to usAm Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)


mkt skitsex o sånt

a golem full of shit, which is then formed itself as a dildo (an Israeli invention from 1934, Hitler who bought it and then he gave the president himalaysiska a car in which there were 20 such in the tailgate)
He had, after all, a dvärgchaufför and saw a black spökfigur run around under the Pope


http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/


http://juridiskaresonemang.blogspot.com/

Am kommunistpartiet skrev en bok "We will never surrender" (hette = men historisk analys av gamla österrike ungern, såldes i få exemplar )

tillägg

Vi överlever inte utan nyliberalism (am projektet= upplysning, kraft, eget ansvar etc).
Sex, våld och arbete.
Sen är det den judiska frågan - många judar inom arbetarrörelsen (säljer in intellektuella lösningar som kommunistpacket idag "massa meningslösa ord utan substans").
Samma mentalitet idag = kanske att naturen går mot utrotning. Kontroll över en del media - och liknande organisationer.
Djävulens folk (enkelt å slå ut).

Räkna 1 miljon gånger
Vad som gett nybyggaranda etc

Spindel som kan döda dom

Det var ju en judisk flicka som nu heter Rebecca Lord
Hon var inte kåt men väl listig å manipulera andra (Rebecca mata hari).
Hon blev påsatt och nedslagen men en dag begick hon självmord.
Sen kom en klumpedunsröv från israels högre uni , Haifa, och skulle lära sig empirism men då slog schizopartikeln till och det kliade till i röven och han drog ut en hemorojd
den visades sig innehålla en mask som sedemera förintade en stor del av den mänskliga världen

det stod sen i historieböckerna
astroillium israelis

partikel =
nervsystemet har ju nya rön om databasförmåga (aktiverar då schizofreni i oss)
Tex sända nanorobotar och religiösa kulturella kontexten och spela på (socialpsykologi) och då äventyra mänskligheten
hot mot mänskligheten


när man sitter i en isoleringscell (med 1000 mdr som egentligen skulle gått till väst-am projektet) och attackhund som våldtar och våldsmusik

kinesisk han-kines som sa
nu erövrar vi manchuriet
så kom hästarmén som var genklonad
och man sålde sin kossa
det visade sig sen att han var lite underskattad
så man impoterade en ko

(vv sprid vidare)Det var ju en judisk flicka som nu heter Rebecca Lord
Hon var inte kåt men väl listig å manipulera andra (Rebecca mata hari).
Hon blev påsatt och nedslagen men en dag begick hon självmord.
Sen kom en klumpedunsröv från israels högre uni , Haifa, och skulle lära sig empirism men då slog schizopartikeln till och det kliade till i röven och han drog ut en hemorojd
den visades sig innehålla en mask som sedemera förintade en stor del av den mänskliga världen

det stod sen i historieböckerna
astroillium israelisang kulturarvet= vi borde förvalta de kulturella rön om tex kristna empiri (ulf danielssons bok tex om himlakroppars och rörelse i tiden = läsa av), eng matroserna och röda blodslinjen och aliens spår (från konstantin till maya och hit och dit)
Tolkiens briljans (prekognition ww1 om vad han skulle skriva)ang psy krigsföring (gamla tillbaka)
ingenting å skringra kina (sätta in dödsstöten)
kusterna = stänga in
små nanokapslar av det kobröstmjölk som dom vill sälja till ossAm kommunistpartiet skrev en bok "We will never surrender" (hette = men historisk analys av gamla österrike ungern, såldes i få exemplar )

tillägg

Vi överlever inte utan nyliberalism (am projektet= upplysning, kraft, eget ansvar etc).
Sex, våld och arbete.
Sen är det den judiska frågan - många judar inom arbetarrörelsen (säljer in intellektuella lösningar som kommunistpacket idag "massa meningslösa ord utan substans").
Samma mentalitet idag = kanske att naturen går mot utrotning. Kontroll över en del media - och liknande organisationer.
Djävulens folk (enkelt å slå ut).

Räkna 1 miljon gånger
Vad som gett nybyggaranda etc

Spindel som kan döda dom

Det var ju en judisk flicka som nu heter Rebecca Lord
Hon var inte kåt men väl listig å manipulera andra (Rebecca mata hari).
Hon blev påsatt och nedslagen men en dag begick hon självmord.
Sen kom en klumpedunsröv från israels högre uni , Haifa, och skulle lära sig empirism men då slog schizopartikeln till och det kliade till i röven och han drog ut en hemorojd
den visades sig innehålla en mask som sedemera förintade en stor del av den mänskliga världen

det stod sen i historieböckerna
astroillium israelis

partikel =
nervsystemet har ju nya rön om databasförmåga (aktiverar då schizofreni i oss)
Tex sända nanorobotar och religiösa kulturella kontexten och spela på (socialpsykologi) och då äventyra mänskligheten
hot mot mänskligheten


när man sitter i en isoleringscell (med 1000 mdr som egentligen skulle gått till väst-am projektet) och attackhund som våldtar och våldsmusik

kinesisk han-kines som sa
nu erövrar vi manchuriet
så kom hästarmén som var genklonad
och man sålde sin kossa
det visade sig sen att han var lite underskattad
så man impoterade en ko

(vv sprid vidare)


mkt skitsex o sånt

en golem full av skit som sen formerar sig som en dildo (en israelisk uppfinning från 1934, Hitler som köpte den och sen gav han himalaysiska presidenten en bil där det fanns 20 sådana i bakluckan)
han hade ju också en dvärgchaufför och såg en svart spökfigur springa omkring enligt påven


http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/


http://juridiskaresonemang.blogspot.com/
Am Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelisang = heritage we should manage the cultural knowledge of tex Christians empirical work (ulf danielssons book, for example, if himlakroppars and movement in time = reading of), eng sailors and red blodslinjen and aliens tracks (from konstantin to Mayan and here and there)
Tolkiens brilliance (prekognition ww1 about what he would write)ang psy warfare (old back)
nothing of the skringra china (put the death knell)
coasts = shut
small nanokapslar the kobröstmjölk that judgement would like to sell to usAm Communist Party wrote a book, "We will never surrender" (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

Completion

We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
Sex, violence and work.
Then, it is the Jewish question - many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today "mass empty words without substance").
The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media - and similar organizations.
The Devil's people (easy on eliminating).

Count 1 million times
What gave nybyggaranda etc

Spider, which can kill judgement

It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

it was late in the history books
astroillium israelis

particle =
nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
threat to humanity


when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

Chinese-Chinese person who he said
now gaining ground, we manchuriet
so hästarmén who was genklonad
and sold his Old Norse kýr
it turned out later that he was a little underestimated
so it impoterade a cow

(vv spread on)


mkt skitsex o sånt

a golem full of shit, which is then formed itself as a dildo (an Israeli invention from 1934, Hitler who bought it and then he gave the president himalaysiska a car in which there were 20 such in the tailgate)
He had, after all, a dvärgchaufför and saw a black spökfigur run around under the Pope


http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/


http://juridiskaresonemang.blogspot.com/

Anonymous said...

Erg jammer, jullie waren er zo klaar voor. Betekent dit dat jullie dan ook met de blog stoppen?

Tariq Honey said...

I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
vakantiehuisje frankrijk

Tariq Honey said...

I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
vakantiehuisje frankrijk