About Me

My photo
Belgium
Begin 2005 vroegen wij ons af: Doen we het of doen we het niet? Dat werd dus ook de eerste titel van dit blog. En we besloten dat we het wilden doen: verhuizen naar Amerika. Via het bedrijf waar mijn man voor werkt. Maar veel gepalaver en enkele reorganisaties verder, zitten we nog steeds in Belgie. We geven de moed niet op, doen ondertussen ook mee aan de Green Card Lotery, en wachten... Vandaar ook dat ik eind februari 2008, meer dan 3 jaar later, dit blog een nieuwe titel gaf: Quiévrain: wachten. De uitleg waarom staat in mijn posting van 28 februari 2008... Wanneer kunnen we gelost worden?

Saturday, December 01, 2007

Star Wars en de Michigan City zoo

Met z'n allen maakten we ook een uitstap naar het Science & Industry Museum in Chicago. Hier waren we vorige keer ook al geweest, en we vonden het er heel leuk. Totaal niet te vergelijken met wat wij in België kennen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Deze keer was er een special rond Star Wars, waar zoon- en manlief grote fans van zijn!


We zijn ook een dagje naar de Michigan City zoo geweest. Dit is een piepklein zoo-tje (hahaha). Vroeger hadden ze er een bruine beer maar die is spijtig genoeg al overleden.
Wel imponerend waren de tijgers. Je kan tot heel erg dicht bij hun kooi. We hebben ze ook eten zien krijgen, maar dat was binnen en daar was het te donker om foto's van te nemen.
Er staat in de zoo ook een grote uitkijktoren die je zicht geeft op het nabijgelegen strand en de omgeving. Zo kan je duidelijk zien dat het strand verlaten is en dat de herst duidelijk begonnen is.

5 comments:

San said...

He Elke,
Ben blij dat je weer vollop aan het bloggen bent!
Zo te lezen heb jullie weer erg genoten!
Groetjes

Annemiek said...

Wat leuk zeg. Dat science museum zijn we lang geleden wel eens geweest. Van die Star Wars zijn de kinderen grote fans, zoiets zouden die ook super vinden.

Kasaka said...

Science Museums vind ik ook altijd zo leuk met alle hands on! Leuke foto's allemaal!

Anonymous said...

Wij gaan ook graag naar het Science Museum, onze jongens hebben het er steeds naar hun zin. Ook van de zoo kunnen we zo genieten.

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

@ndrea said...

Starwars... oei, deze blog kan ik beter niet aan mijn 8-jarige zoon laten zien, anders staat er op zijn Kerstlijstje bovenaan: 1 ticket Chicago ajb, Santa!
Wij hebben hier een familie-abonnement op het Science Museum genomen, daarmee kan je een jaar lang alle WScience musea in Amerika bezoeken. Kan nog leuk worden tijdens onze cross country reis volgende zomer! Helaas zullen R2D2 en 3PO dan wel weer verhuisd zijn...